www.narskuttelu.fi

Tietosuojaseloste ja rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö

Narskuttelu Oy Y-tunnus: 2073392-2

Osoite: Telkäntie 5, 82500 Kitee Puhelin: 040 195 5779 Verkkosivu: www.narskuttelu.fi

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö ja tietosuojavastaava

Pekka Hoppu

Pekka @ narskutteluoy.fi

gsm. 040 195 5770

Rekisterin nimi

Narskuttelu Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri

Perusteet henkilötietojen käsittelylle ja rekisterin pidolle

Rekisteriä käytetään ainoastaan verkkokaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterinpitäjä käyttää asiakkaiden tai yhteyttä ottavien henkilötietoja henkilötietolainsäädännön mukaisesti seuraavasti:

  • asiakassuhteen kehittäminen ja hoito
  • tuotteiden tarjoaminen ja toimitus
  • rekisterinpitäjän tuotteiden myynti ja markkinointi
  • rekisterinpitäjän toiminnan kehittäminen
  • maksaminen, maksujen valvonta ja perintä

Henkilötietojen käsittely perustuu voimassaolevaan henkilötietolainsäädäntöön seuraavasti:

  • sopimussuhteeseen Narskuttelu Oy:n ja rekisteröidyn välillä mm. silloin kun rekisteröity on tehnyt sopimuksen Narskuttelu Oy:n kanssa
  • rekisteröidyn suostumukseen mm. silloin kun rekisteröity on antanut suostumuksensa sähköiseen suoramarkkinointiin
  • Narskuttelu Oy:n oikeutettuun etuun Narskuttelu Oy:n ja rekisteröidyn välillä olevaan yhteyteen mm. silloin kun Narskuttelu Oy käyttää rekisteröidyn tietoja tuotteidensa markkinointiin tai mainontaan, taikka käsittelee tietoja Narskuttelu Oy:n sisällä
  • Narskuttelu Oy:n lakisääteiseen velvoitteeseen mm. silloin, kun Narskuttelu Oy säilyttää asiakkaan henkilötietoja noudattaakseen kirjanpito- tai muuta pakottavaa lainsäädäntöä

Tietoja säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeen yllä määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Asiakas voi myös itse vaikuttaa tietojen säilytysaikaan alla kuvattujen mahdollisuuksien mukaan.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkailta ja markkinointi- tai yhteydenottoluvan antaneilta asiakkailta kerätään ja talletetaan yllä olevia henkilötietojen keräämisen tarkoituksia varten tarpeelliset tiedot, jotka laajimmillaan ovat:

Asiakastiedot

  • nimi
  • asiakasnumero
  • yritys vai yksityishenkilö
  • yhteystiedot yhteydenottoa varten
  • laskutusosoitetiedot
  • eräpäivä
  • laskutustapa
  • muut asiakkaan ja potentiaalisen asiakkaan suostumuksella saadut tiedot, jotka ovat tarpeellisia hänen pyytämänsä palvelun tai tuotteen toimituksen toteuttamiseksi
  • asiakkaan markkinointilupa ja – kielto
  • asiakaspalautteet ja muut yhteydenotot
  • lainsäädännön mukaiset etämyynnin ja suoramarkkinoinnin lupa- ja kieltotiedot
  • tieto kuulumisesta rekisterinpitäjän kanta-asiakasjärjestelmiin sekä etujen saamiseksi tarvittavat tiedot
  • palvelussa suoritetut toimet, kuten vierailut sivustolla, tehdyt ostokset taikka tuotehaun suorittaminen
  • sivustolla vierailun ajankohta, kesto ja toistuminen
  • selaimen tyyppi ja laitteen käyttöjärjestelmä
  • laitteen tyyppi, kuten tietokone tai mobiililaite
  • IP-osoite
  • yksilöllinen tunniste, kuten eväste tai muu vastaava tunnistautumisen mahdollistava tekniikka
  • vuorovaikutus viestinnän kanssa, esimerkiksi onko asiakas avannut hänelle lähetetyn sähköpostin

Muut asiakkaalta saadut tiedot

Sivuston käytöstä havaitut ja pääteltävät tiedot

  • muut käyttäjän suostumuksella kerätyt tiedot
  • Google Analyticsin avulla palvelun havaitusta käytöstä ja/tai asiakkaan itse antamista tiedoista voidaan päätellä esimerkiksi asiakkaan mahdolliset kiinnostuksen kohteet tai asettaa asiakas tiettyyn kohderyhmään.

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkailta mm. tarjouspyyntöjen, tilausten, sopimusten, yhteydenottojen ja muiden kontaktien yhteydessä sähköisesti tai puhelimitse. Potentiaalisten asiakkaiden tiedot saadaan mm. kilpailujen, arvontojen ja puhelinmyynnin yhteydessä. Näistä tiedoista tallennetaan vain niiden asiakkaiden tiedot, jotka ovat antaneet markkinointi- tai yhteydenottoluvan.

Kaikki asiakkaiden kontaktit (sähköiset ja puhelimitse tehdyt) voidaan tallentaa. Tallenteita käytetään tapahtumien ja sopimusten todennuksessa, reklamaatioiden käsittelyssä sekä asiakaspalvelun kehittämisessä.

Tietoja kerätään myös evästeiden ja muiden vastaavien tapojen avulla, joka kuvataan tarkemmin "Yksityisyyden suoja ja evästeet" lausekkeessa.

 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Narskuttelu Oy:n asiakasrekisteristä ei säännönmukaisesti luovuteta tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. EU:n sisällä voidaan tietoja luovuttaa kolmannelle osapuolelle sopimuksen toteuttamiseksi, kuten tuotteen toimitus muusta EU-maasta asiakkaan antamaan osoitteeseen. Voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisterin tiedot kerätään tietokantoihin, jotka on suojattu palomuurein ja salasanoin normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Tietoihin on käyttöoikeus ja pääsy vain Narskuttelu Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä. Manuaalisessa muodossa olevaa aineistoa säilytetään Narskuttelu Oy:n käytössä olevissa lukituissa toimitiloissa.

Rekisteröidyn oikeudet

Asiakkaalla on henkilötietolainsäädännön mukaisesti oikeus:

  • tarkastaa häntä koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tai puutteellisen tiedon korjaamista tai täydentämistä taikka vanhentuneen tiedon poistamista lähettämällä tätä koskeva pyyntö kirjallisesti ja allekirjoitettuna Narskuttelu Oy, käymällä henkilökohtaisesti Narskuttelu Oy:n toimitiloissa taikka muuttamalla, täydentämällä tai poistamalla itse tietoja verkkosivuilla.
  • kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin tai etämyyntiin ottamalla kirjallisesti tai puhelimitse yhteyttä asiakaspalveluun taikka painamalla sähköisen markkinointiviestin lopussa olevaa linkkiä
  • estää tai tyhjentää evästeet selaimen asetuksista taikka nollata sovelluksen tunnisteen mobiililaitteen asetuksista "Yksityisyyden suoja ja evästeet" lausekkeessa mainituin tavoin
  • tehdä valitus viranomaiselle, mikäli hän katsoo, että hänen tietojaan on käsitelty tämän tietosuojalausekkeen ja kulloinkin voimassaolevan henkilötietolainsäädännön vastaisesi.

Yhteystiedot oikeuksien käyttämiseksi: Narskuttelu Oy Y-tunnus: 2073392-2 Osoite: Telkäntie 5, 82500 Kitee Puhelin: 040 195 5779 Verkkosivu: www.narskuttelu.fi

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö ja tietosuojavastaava

Pekka Hoppu

asiakaspalvelu @ narskutteluoy.fi

gsm. 040 195 5770

 

Tietosuojavaltuutetun toimisto Käyntiosoite: Ratapihantie 9, 6. krs. 00520 HELSINKI

Postiosoite: PL 800 00521 HELSINKI

Vaihde: 029 56 66700. Fax: 029 56 66735.

Toimiston sähköposti: tietosuoja @ om.fi 

 

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

TILAUKSEN TEKO

Tilaus tehdään suoraan verkkosivulta.

MAKSUTAVAT

Klarna Oy:n ja Checkout Finland Oy:n maksunvälityspalvelut välittävät maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet, Klarna laskulla maksaminen, Joustorahan laskulla maksaminen, kännykkämaksaminen sekä Visa ja Mastercard luottokortit.

Klarna ja Checkout ovat sinulle turvallisia maksutapoja. Maksu suoritetaan Klarna Oy:n ja Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa! Palvelu on Finanssivalvonnan alaista ja sen lisäksi tarjoaa maksajille ilmaisen ostoturvan.

Nyt myös yritykset voivat maksaa Klarna Checkoutin kautta tilauksensa.

TARVITTAVAT TILAUSTIEDOT

Nimi, toimitusosoite ja sähköpostiosoite. Ostaminen verkkokaupasta ei vaadi rekisteröitymistä. Yritykset vaativat y-tunnuksen.

Emme käytä tietoja tiedottamiseen tai markkinointiin. Käytämme asiakkaan tietoja ainoastaan asiakassuhteen hallinnoimiseen.

TOIMITUS

Toimitus suoritetaan kirjelähetyksenä, jolloin paketin maksimikorkeus on 30 mm tai valitulla muulla postin toimitustavalla. Käytämme asiakkaalle edullisinta toimitustapaa.
Toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää tilauksen saapumisesta.
Tavara lähtee mahdollisimman nopeasti tilauksesta. Myynnissä olevat tuotteet löytyvät aina varastostamme.

TOIMITUSKULUT

Kirjeenä lähetettävän tilauksen arvon ollessa 0 – 19,99 € (sis ALV) postikulut ja pakkauskulut ovat 2,40 € (sis. ALV). 20 € ja yli tilauksien postikulut ovat ilmaisia kirjelähetyksenä. Kirjelähetys on vaihtoehtona alle 500 gramman painoisille lähetyksille, jotka ovat alle 3 cm paksuja.

Koska Postin toiminta on ollut viime aikoina epäluotettavaa, emme voi taata, että kirjelähetys saapuu perille viikon sisällä. Suosittelemme, että tilaat tuotteet postipakettina, Matkahuollon kautta tai noutona Ärrältä tai K-ruokakaupasta.

Noutopistepaketti Ärrältä tai K-ruokakaupasta (DB Schenker) alle 20 kg lähetykset 5,90 € (sis ALV). Yli 40 € hintaisiin tilauksiin toimituskulut ovat ilmaiset.

Postipaketin (nouto postista) toimituskulut ovat ilmaiset yli 40 € tilauksiin. Alle 40 € hintaisen tilauksen postipaketin toimituskulut ovat 8,50 € (sis. ALV). Käytämme aina asiakkaalle edullisinta postituspalvelua. Ovelle paketin toimituskulut ovat ilmaiset yli 180 € tilauksiin. Alle 180 € hintaisen tilauksen ovelle postipaketin toimituskulut ovat 14,90 € (sis. ALV).

Matkahuollon Lähellä-pakettikuljetukset alle 20 kg lähetykset maksavat 6,90 € (sis ALV). Yli 40 € hintaisiin tilauksiin toimituskulut ovat ilmaiset.

Nouto Kiteen Kirja-Infosta on ilmainen. Nouto-osoite on Kiteentie 8, 82500 Kitee ja tuotteet voi noutaa kaupan ollessa auki. Tuotteet ovat noudettavissa 1-2 arkipäivän aikana tilauksesta.

ALENNUSKOODIT

Alennuskoodi syötetään asiakastietosivulla kohtaan ‘’ Onko sinulla alennukseen oikeuttava koodi?''. Kampanjakoodin tallentamisen jälkeen tuotteelle lasketaan uusi hinta.

PERUUTTAMISOIKEUS JA TUOTEVIRHEILMOITUKSET

Käytettyjä hammasvälineitä tai avattuja hammasvälinepaketteja emme hyvitä, emmekä elintarvikkeita. Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.
Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi avattua hygieniatuotetta ei voi palauttaa (Kuluttajansuojalaki: 6 luku, 16 §). Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi suunhoitoon liittyvät tuotteet. Tästä lisää https://www.kkv.fi/ajankohtaista/Uutiset/2017/viikon-vinkki-viikon-vinkki-usein-kysyttya-verkkokaupan-vaihto—ja-palautusoikeudesta/.
Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

PERUUTTAMISEN VAIKUTUKSET

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.
Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.