10.10.2023 Lankainvalikoimamme esittelyä

Hammasvälit on tärkeää puhdistaa vähintään kerran päivässä ennen hampaiden harjausta. Hammasvälien puhdistamisen pitäisikin olla osa päivittäistä hampaidenhoitoa. Hammaslankaimen avulla poistat plakkia ja ruoantähteet hammasväleistä. Valikoimastamme löytyy monia erilaisia lankaimia eri tarpeisiin, kuten esimerkiksi ahtaille hammasväleille tarkoitetut lankaimet.

Ahtaille hammasväleille sopii erityisen hyvin esimerkiksi Wisdomin Easy Slide -lankaimet. Lankaimen Y-mallisen varren avulla yltää hyvin puhdistamaan myös takahampaiden välit. Lankaimen vartta puristamalla voi säädellä langan kireyttä, mikä tekee ahtaiden hammasvälien puhdistuksesta erityisen helppoa.

Lankaimista löytyy myös ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja, kuten Wisdomin Re:new -lankaimet, jotka on valmistettu ympäristöä säästäen kierrätysmuovista. Tässä 100% kierrätysmateriaaleista valmistetussa lankaimessa on myös erityisen vahva lanka.

Wisdomin aktiivihiilituoteperheeseen kuuluu myös aktiivihiiltä sisältävät lankaimet. Aktiivihiili sitoo haitallisia aineita ja likaa itseensä, ja auttaa pitämään myös hammasvälisi valkoisempana. Mintulta maistuva lankain sopii ahtaisiinkin hammasväleihin.

DenTekin Triple Clean kolmitoimisella hammaslankaimella puhdistat ahtaiden hammasvälien lisäksi myös suuret hammasvälit lankaimen päässä olevan hammastikun avulla. Varsiosan muotoillulla alueella voi puhdistaa myös kielen. Vahapintainen ja fluorattu lankain ei rispaannu käytössä.

Valikoimastamme löytyy myös kätevät DenTekin matkahammaslankaimet. Pakkaukseen sisältyy kaksi eri väristä koteloa, joissa molemmissa on kuusi lankainta.

Lankainvalikoimamme löydät verkkosivuiltamme hammasvälien puhdistaminen -kategoriasta. Muistathan, etteivät lankaimet ole aina kertakäyttöisiä. Mikäli lankain ei ole rispaantunut tai muuten vaurioitunut, voit huuhdella lankaimen ja käyttää sitä uudelleen. Tuotevalikoimastamme löydät hammasvälien puhdistamiseen myös monenlaisia hammasväliharjoja ja hammaslankaa sekä hammastikkuja.

Ostoskorisi on tyhjä
fi