20.9.2023 Smokers -hammastahnaa jälleen saatavilla!

Wisdom Smokers -hammastahnaa on jälleen saatavilla verkkokaupastamme! Saimme erityisesti tupakoitsijoille tarkoitettua ja hyvin suosittua hammastahnaa takaisin varastoomme. Mikäli käytät tupakkaa, nuuskaa, tai muita nikotiinituotteita, ja haluat vähentää hampaittesi värjäytymistä, tilaa Smokers -hammastahnaa jo tänään!

Erityisesti tupakoitsijoille suunniteltu Wisdom Smokers -hammastahna poistaa ja estää tupakoinnin hampaille aiheuttamia tahroja. Puhdistavana aineena hammastahnassa on Sodium Methyl Cocoyl Taurate (SMCT). Valkaisevana aineena perinteinen ja luonnollinen natrium bicarbonaatti (sooda). Smokers -hammastahna vähentää myös plakin ja hammaskiven muodostumista, estää hampaiden reikiintymistä, sekä raikastaa hengityksen. 

Voit tilata Wisdom Smokers -hammastahnaa täältä. Wisdomin Smokers -tuoteperheeseen kuuluu hammastahnan lisäksi myös tupakoitsijoille kehitelty suuvesi

Nikotiinituotteet, kuten nuuska ja tupakka, heikentävät ienten verenkiertoa, minkä takia hampaista tulee pitää erityisen hyvää huolta päivittäin. Nikotiinituotteiden käyttäjän onkin syytä kiinnittää erityistä huomiota hampaiden hoitoon. 

Ostoskorisi on tyhjä
fi