17.8.2023 Narskuttelu Oy:n vastuullisuusraportti

Nettisivuillemme on nyt julkaistu Narskuttelu Oy:n vastuullisuusraportti. Raportissa esittelemme aloitteemme ja edistymisemme kestävyyteen liittyvien tavoitteidemme saavuttamisesta, ja osoitamme sitoutuvamme integroimaan vastuullisuuden kaikkiin toimintoihimme. Raportissa käsitellään ympäristövastuuta ja yhteiskuntavastuuta sekä taloudellista elinkelpoisuutta.

Yrityksemme periaatteet ja vastuullisuus ovat olleet matkassa mukana jo vuosia, eikä niitä ole tätä raporttia varten keksitty. Vastuullisuusraportissa esitellyt tavoitteet ovat olleet tavoitteenamme jo pitkän aikaa. Katsoimme kuitenkin tärkeäksi kirjoittaa yritystämme ohjaavat arvot auki ja julkaista ne nettisivuillemme kaikkien näkyville.

Raportissa tuomme yrityksemme vastuullisuutta esille muun muassa työntekijöiden turvallisuuden ja hyvinvoinnin korostamisen sekä jätteen vähentämisen ja ja kierrättämisen kautta. Kerromme myös uusiutuvan aurinkoenergian hyödyntämisestä ja kestävästä hankintaketjusta sekä eettisistä liiketoimintakäytännöistä.

Pääset lukemaan vastuullisuudestamme täältä. Raporttia tullaan muokkaamaan Narskuttelu Oy:n kehittyessä.

Ostoskorisi on tyhjä
fi