25.7.2023 Hohtoa hymyyn aktiivihiilen avulla!

Häiritsevätkö hampaan pinnan värjäymät? Haluaisitko hampaistasi entistä kirkkaammat ja valkoisemmat? Wisdom Active Whitening -tuoteperheen aktiivihiiltä sisältävien tuotteiden avulla voit saavuttaa kirkkaamman hymyn. Monipuolisesta tuoteperheestä löydät juuri sinulle sopivat tuotteet hampaiden valkaisuun.

Aktiivihiilen luontaiset ominaisuudet auttavat poistamaan hampaista värjäymiä, sillä aktiivihiili sitoo haitallisia aineita ja likaa itseensä. Aktiivihiilellä on myös antibakteerisia ominaisuuksia, joiden avulla poistat suustasi epäpuhtauksia. Wisdom Active Whitening -tuotteet ovat suunniteltu poistamaan värjäymiä ja epäpuhtauksia tehokkaasti ja vaivattomasti.

Active Whitening -tuoteperheestä löydät kaiken tarvittavan päivittäiseen hampaiden hoitoon. Hammasharjassa ja paristohammasharjassa on erityisiä valkaisevia harjaksia sekä aktiivihiilipintaisia harjaksia. Suosittelemme käyttämään hammasharjan kanssa valkaisevaa aktiivihiilihammastahnaa sekä hammaslankaa tai helppokäyttöisiä lankaimia. Näiden lisäksi tuoteperheeseen kuuluu valkaiseva suuvesi sekä valkaisuliuskat.

Verkkokaupastamme löydät myös edullisen aktiivihiili-tuotepaketin, johon kuuluu hammasharjan ja -tahnan lisäksi myös suuvesi ja hammaslankaimet!

Ostoskorisi on tyhjä
fi