7.7.2023 Alisa Yrityslasku uutena maksutapana!

Narskuttelu.fi verkkokauppaan on nyt lisätty uudeksi maksutavaksi Alisa Yrityslasku! Tämä kätevä ja nopea maksutapa tekee tuotteidemme tilaamisesta yrityksille entistä helpompaa. Yrityslaskuvaihtoehdon löydät muiden lasku- ja osamaksutapojen yhteydestä. Tutustu Alisa Yrityslaskuun ja hyödynnä uutta maksutapaa!

Iloisia uutisia yritysasiakkaille! Olemme lisänneet verkkokauppamme maksutapavalikoimaan paljon toivotun yrityslaskun. Meillä voi siis jatkossa maksaa helpolla ja nopealla Alisa Yrityslaskulla! Yrityslaskuvaihtoehdon löydät tilausta tehdessäsi muiden lasku- ja osamaksutapojen yhteydestä. Tämä maksutapa tekee yrityksen nimissä ostamisesta aiempaa sujuvampaa, ja sopiikin mainiosti esimerkiksi päiväkotitilauksiin. Päiväkotitilausten suosituimman tuotteen, 1 kg tukkupakkauksen täysksylitolipastilleja, löydät täältä.

Tutustu Alisa Yrityslaskuun jo tänään, jotta pääset hyödyntämään uutta kätevää maksutapaa!

Alisa Yrityslaskulla voi rahoittaa enintään 5000 euron ostokset. Alisa Yrityslaskulla saat 14-60 päivää korotonta maksuaikaa, ja laskutuslisän suuruus vaihtelee maksuajan mukaan. Maksutavan käyttö edellyttää suomalaista y-tunnusta ja suomalaisen pankin verkkotunnuksia.

Lisätietoa Alisa Yrityslaskusta löydät seuraavista osoitteista:

B2B-maksutapa verkkokauppoihin | Alisa Pankki

Yrityslasku verkkokauppaan | Paytrail


Ostoskorisi on tyhjä
fi