3.6.2023 Jännittävä uutuus ksylitolipastilleihin!

Koulut aloittavat tänään kesäloman Suomessa, ja meillä on uutuustuote juhlistamaan tätä iloista tapahtumaa! Esittelemme Passionhedelmänmakuisen ksylitolipastillin, joka on suunniteltu erityisesti koulunsa päättäjille. Täynnä herkullista makua ja hyvä valinta suun terveydelle. Hanki Passionhedelmänmakuiset ksylitolipastillit jo tänään! #NarskutteluOy #PassionhedelmänMaku #Koululoppuu #Kesäloma #SuunTerveys #Makuelämys

Koulut aloittavat tänään kesäloman Suomessa, ja meillä on uutuustuote ja uusi herkku juhlistamaan tätä iloista tapahtumaa! Esittelemme upouuden Passionhedelmänmakuisen ksylitolipastillin, joka on erityisesti suunniteltu kaikille koulun päättäjille!

Vanhempina, joilla on kolme vaativaa makutuomaria kotona, ymmärrämme, miten tärkeää on luoda maku, josta lapset todella pitävät. Lapsemme ovat olleet äärimmäisen kriittisiä tähän mennessä kaupan olevista ksylitolipastilleista, ja olemme innoissamme voidessamme tarjota heille (ja sinulle!) tämän ilahduttavan uuden maun.

Täynnä herkullista passionhedelmän luonnollista makua, nämä ksylitolipastillit tarjoavat trooppisen hyvänolon jokaiseen suuhun. Ne eivät ainoastaan tyydytä makeanhimoa, vaan ovat myös fiksu valinta suun terveydelle!

Narskuttelu.fi tarjoaa tuotteita, jotka edistävät suuhygieniaa tarjoten samalla herkullisia makuja. Ksylitolin on todettu auttavan ehkäisemään hampaiden reikiintymistä, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin lapsille kuin aikuisillekin.

Hanki käsiisi Passionhedelmänmakuiset ksylitolipastillit jo tänään! Napsauta yksinkertaisesti alla olevia linkkejä tilataksesi 100 gramman tai 1 kilogramman pakettisi täynnä puhdasta hedelmäistä makua:

Linkki Passionhedelmänmakuinen ksylitolipastilli

Passionhedelmänmakuinen ksylitolipastilli 1 kg tukkupakkauksessa

Passionhedelmänmakuinen ksylitolipastilli 100 gramman pusseissa


Ostoskorisi on tyhjä
fi