21.2.2022 Kuivan suun hoitotuotteet

Kuivasta suusta kärsii moni, oireita voi pyrkiä lievittämään kosteuttavilla suunhoitotuotteilla. Kuivan ja herkän suun hoitoon on valikoimassamme useita tuotteita. Voit ostaa tuotteet edullisemmin alennuspakettina. Paketti sisältää hellävaraisen kosteuttavan hammastahnan, ksylitoli imeskelytabletit sekä suuvesiporetabletit, jotka on kehitetty erityisesti herkälle suulle.

Useasti monet lääkeaineet tai ikääntyminen vähentävät syljeneritystä. Kuivan suun oireita voi helpottaa ksylitolin lisäksi juomalla vettä säännöllisesti ja välttämällä alkoholipitoisia juomia ja suuvesiä. Kuivan suun hoidossa on erittäin tärkeää säännöllinen kotihoito kuten hampaiden pesu. Edullisena kotikonstina kuivan suun oireita voi myös lievittää purskuttelemalla ruokaöljy-vesiliuosta suussa minuutin ajan. Öljy-vesiseos kosteuttaa suun limakalvoja ja jättää öljypinnan suun limakalvoille.

Narskuttelulla valmistamme omassa tuotannossamme tuotteita kuivalle ja herkälle suulle.

DentalXylitol hammastahnan erityinen geelimäinen koostumus ja tahnan sisältämä betaiini kosteuttavat herkkää suuta. Tahna ei sisällä vaahtoavia ainesosia, jotka toisille aiheuttavat suun kuivamista ja voi lisätä aftojen syntymistä. Tahna maistuu miedosti mintulle ja raikastaa suun polttelematta. Tahnan käytön jälkeen suuhun jää miellyttävä puhdas, mutta kostea tuntu.

Suuvesiporetabletit ovat näppärä ottaa matkallekin mukaan sillä ne mahtuvat pieneen tilaan. Voit liuottaa tabletin vesilasiin tai ottaa tabletin suuhun ja hörpätä vettä päälle. Tällöin liuos valmistuu suoraan suussasi. Myös suuvesi sisältää betaiinia ja on kehitetty herkkää suuta ajatellen. Suuvesi ei sisällä alkoholia.

Imeskely lisää syljen eritystä ja kuivan suun oireisiin suositellaan imeskelytabletteja. Kuivan suun täysksylitolitabletit ovat hammasystävällisiä ja sisältävät syljen eritystä aktivoivaa omenahappoa sekä betaiinia. Tabletteja voi ilmeskellä useasti pitkin päivää, aina kun tuntuu että syljeneritystä haluaa aktivoida. Ksylitoli yhdessä lisätyn kalsiumin kanssa vahvistaa samalla hampaitasi. Makuvaihtoehtoja on useita.

Kuivan suun tuotepaketista löydät sopivat tuotteet herkälle ja kuivalle suulle edullisemmin. Hammastahnan, imeskelytabletit ja suuvesiporetabletit sisältävä alennuspaketti löytyy tästä linkistä.

Ostoskorisi on tyhjä
fi