14.2.2022 Maximum purentakisko ja puhdistustuotteet alennuspakettina

Alennuspaketti, joka sisältää Maximum purentakiskon ja kiskon puhdistamiseen sopivat puhdistustabletit sekä proteesiharjan. Maximum purentasuoja on varma valinta, sillä ainutlaatuinen muotoilukori tekee sovittamisesta helppoa, purentakiskon malli on pidetty ja se on laadultaan kestävä. Saat paketissa purentasuojan ja puhdistustuotteet helposti ja edullisesti.

Maximum Protection -purentakisko sovitetaan ylähampaisiin ainutlaatuisen muotoilukorin avulla. Muotoilukorin avulla hammaslevy istuu napakammin suuhun kuin perinteinen ilman muotoilukoria muotoiltava purentakisko. Hammaslevy ja vesi voidaan suoraan lämmittää mikroaaltouunissa tai vesi voidaan lämmittää erikseen ennen levyn muotoilua hammaspintoihin sopivaksi. Tämä purentakisko on saanut hyvää palautetta käyttäjiltään muotoilun helppouden ja suojan kestävyyden ansiosta.

Jokaisen käyttökerran jälkeen puhdista purentakisko päivittäin hammasharjan ja veden avulla. Apuna voit käyttää astianpesunestettä tai muuta pesunestettä. Purentakiskoa ei saa harjata hammastahnalla, sillä hammastahnan plakkia irrottavat aineet, voivat naarmuttaa kiskon pintaa. Pehmeät ja kovat purentakiskot voi desinfioida kerran viikossa tai joka toinen viikko Nitradine puhdistustabletin avulla, joka tuhoaa mahdolliset mikrobit purentakiskon pinnalta ja rakenteista. Purentakiskoa on hyvä säilyttää omassa rasiassa kuivana poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta.

Alennuspaketti sisältää purentasuojan, puhdistustabletit sekä harjan, jonka muotoilu on paras purentasuojan puhdistamiseen. Proteesiharjan kaarevat harjakset puhdistavat kiskokaaren hyvin ja pienellä päällä puhdistat pienemmätkin kolot tehokkaasti. Tuotesettinä saat tuotteet edullisemmin kuin yksittäin ostettuna. Osta tuotepaketti täältä.

Ostoskorisi on tyhjä
fi