10.2.2022 Lahjarasia ystävälle!

Ilahduta ystävää persoonallisella ja maistuvalla pastillirasialla. Hurmaavat makeat mansikanmakuiset täysksylitolipastillit maistuvat kaikille. Sydämellinen tervehdys ystävälle! Tilaus voidaan toimittaa suoraan myös ystävän osoitteeseen.

Ystävänpäivän pastillirasia on taskuun sopiva ja näppärä kuljettaa mukana. Pastillit ovat täysksylitolia eivätkä siis sisällä muuta makeutusainetta. Ne sopivat erityisruokavaliota noudattaville. Kaikki pastillimme ovat gluteenittomia, laktoosittomia ja vegaanisia. Rasian tyhjetessä rasian voi käyttää uudelleen tai täyttää ostamalla täyttöpakkaukseksi 100 g pussin.

Tiesithän että voimme lähettää tilauksen suoraan ystävän osoitteeseen. Tilausta tehdessäsi kirjoita toimitusosoitteeksi ystävän osoite ja lähetys toimitetaan hänelle. Välimatkan ei tarvitse olla esteenä muistamiselle! Jos sinulla on tilaukseen liittyen toiveita tai huomioita voit kirjoittaa ne meille lisätieto kenttään.

Käsittelemme tilaukset pääsääntöisesti joka arkipäivä ja ennen klo 13.00 tehdyt tilaukset ehtivät yleensä saman päivän kuljetukseen. Kirjepostin kulkunopeutta emme voi taata, siinä on hyvinkin paljon vaihtelua. Paketit kuitenkin kulkevat sujuvasti ja pakettitilausten toimitus on nopeaa.

MAKEAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

Ostoskorisi on tyhjä
fi