Suu - Ienpesuri - Waterpulse

Näytetään tuotteet 1-2 / 2

Maailman suurimmalta hammasvälisuihkujen valmistajalta on saatu Suomen valikoimaan kaksi erilaista hammasvälisuihkua. Suusuihkulla eli suupesurilla saa puhdistettua herkät hammasvälit ja suun limakalvot paineistetulla vedellä. Erinomainen lisä hammaslangan ja hammasväliharjojen rinnalle tai jos et pysty käyttämään hammasväliharjaa, hammaslankaimia tai hammaslankaa hammasvälien puhdistamiseen. Suu- ja ienpesurille saa pestyä herkät hammasvälit ja suun limakalvot paineella suihkutetulla vedellä. Vesi huuhtelee hammasvälit ja herkät limakalvot. Veden joukossa pystyy käyttämään esimerkiksi suuvettä.

Hammasvälisuihkun käyttötarkoitus

Laitetta käytetään a) plakin ja ruoantähteiden poistoon, b) nopeuttamaan toipumista mm. ientulehduksista ja parantamaan suuhygieniaa.

Älä käytä laitetta jos a) sinulle kehittyy särkyä tai turvotusta hoidettavalle alueelle, b) ikeniin ilmestyy märkäpaise. Jos yllämainittuja oireita esiintyy, hakeudu hammashoitajalle tai hammaslääkärille.

Laitteen käytön harjoittelu

Laitteen käyttäjille suositellaan, että pyydät neuvoa vesipainepesusta esimerkiksi hammashoitajalta tai hammaslääkäriltä.

Ostoskorisi on tyhjä
fi